De niet-gerealiseerde potentieel van draadloos opladen voor tablets

Ik heb te veel gadgets, het is een deel van wie ik ben en wat ik doe. Ik ben niet alleen, maar, zoals veel van mijn vrienden hebben smartphones en tablets in aanvulling op laptops. Al deze gadgets hebben één ding gemeen, de noodzaak om regelmatig te drinken uit de stroom goed op running te blijven. Het bijhouden van al deze gadgets dagelijks geladen is eerlijk gezegd een pijn aan de patoot, en zou een stuk makkelijker zijn als draadloos opladen ooit nam af zoals het hoort.

Een tijdje terug heb ik sprong op het draadloos opladen beweging toen ik pakte een Powermat voor mijn HTC EVO 4G. Deze kleine mat laat me een gunstige ligging van de telefoon op het oppervlak en het zou het goed in rekening brengen. Ik hoefde niet te proberen en finagle de kleine microUSB-aansluiting om de telefoon op te laden, maar zet het neer en weg te lopen. Dit was zonder twijfel de meest bruikbare smartphone accessoire die ik ooit heb in handen.

Flash uit naar vorig jaar en hetzelfde kan gezegd worden voor de HP TouchPad en de Touchstone dock. Dit duurde draadloos opladen naar het volgende niveau, niet alleen gemakkelijk bijvullen van de batterij, maar dienen als een desktop dock, ook. De tablet kan worden gebruikt als referentie tijdens de vergadering in het dock opladen weg. Dit was de meest bruikbare tablet accessoire heb ik bezat.

Waarom niet tablet makers nemen draadloos opladen in het geval als HP en het touchpad? Ik denk niet dat het zou nemen dat er veel ruimte / bulk, en waarschijnlijk zou niet veel toe te voegen aan de productiekosten. Die kosten zouden worden gedekt door de verkoop van draadloos opladen stands / docks toch.

Draadloos opladen voor telefoons en tablets lijkt niet als een groot gemak totdat je het uit de eerste hand te ervaren. Er is iets bevrijdend elke keer dat je de gadget op de mat of dock te stellen. Je hoeft niet te gedoe met die connectoren, en je hoeft niet te controleren of het apparaat is echt opgeladen. U plaatst gewoon de tablet op de stand en laat u hem.

Tablet makers klauteren om hun apparaat te onderscheiden van de menigte, en deze functie zou zeker doen. Ik denk dat een goede uitvoering van de draadloos opladen op een tablet zou goed ontvangen door de markt. Dit potentieel wordt niet gerealiseerd, in afwachting van een aantal slimme bedrijf te springen op.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare