De belangrijkste Windows-pc upgrade: Touch-enabling

Zonder twijfel de meest populaire vraag die ik ben gevraagd is “wat is de beste upgrade voor mijn pc? ‘ Dit is een geliefd lijn van onderzoek dat dateert uit dagen toen desktop-pc’s waren de grootte (en gewicht) van een middelgrote zoogdier.

Het enige verschil is echter mijn antwoord op de vraag.

Voor een lange tijd mijn top PC upgrade RAM, en laat me je vertellen dat 20 jaar geleden was dat een serieuze investering. Terug in 1995 als je wilde 32 megabyte RAM-geheugen in uw pc te zetten – ja, megabytes, niet gigabytes – dan je nodig klaar om uw portemonnee of tas trek en trek een $ 1.000 te zijn, en dan terug zat je en keek je kilobuck investering ter waarde van circa $ 300 aan het eind van 1996. Tegenwoordig is 2 gigabyte RAM-geheugen kunt u terug minder dan $ 20 ingesteld, wat betekent dat het een goede bang-for-the-buck upgrade.

Het ding is echter dat de meeste pc’s hebben tegenwoordig een paar gigabyte aan RAM in hen, en het toevoegen van nog een paar gigabytes moet niet alleen het systeem te worden met een 64-bits besturingssysteem, maar de prestaties winsten zijn nauwelijks stellair, tenzij dat systeem is wordt hard gewerkt.

En niet eens na te denken over het gooien van geld op een nieuwe CPU. Tenzij je van plan bent een grote upgrade of een verbouwing, het is gewoon niet de investering waard. En een betere grafische kaart is pas echt voor gamers.

Dus, als RAM, CPU en GPU’s zijn niet op de lijst, wat is de belangrijkste upgrade kunt u uit te voeren op een moderne PC?

Het toevoegen van touch mogelijkheden. Het is duidelijk dat dit is hier te blijven, dus je kan net zo goed te benutten het. En om eerlijk te zijn, als je eenmaal onder de knie krijgen van het werken met het, u zult voelen strompelde bij gebruik van een non-touch-systeem.

Als uw systeem is niet touch-enabled op een bepaalde manier, moet je serieus overwegen om enige vorm van ondersteuning.

Nu zou je kunnen denken dat de touch-inschakelen van uw systeem betekent dat het netsnoer uit de achterkant van uw bestaande PC, het gooien zei PC in een container, en het bevestigen van het netsnoer aan op een nieuw (en dure) PC, en dat betekent dat uit een derde hypotheek. Wees niet bang. U kunt touch-ondersteuning toevoegen aan een pc zonder dat de bank.

De meest voor de hand liggende manier om touch-compatibiliteit toe te voegen aan uw bestaande PC is een touchscreen display te krijgen. En er zijn een aantal touchscreens op de markt die je kunt kopen om toe te voegen aan een bestaand systeem.

Eén ding vermeldenswaard is dat voor de beste Windows 8 / Windows 10 ervaring, wilt u een touchscreen paneel dat een bezel dat is gelijk met de voorzijde van de display heeft, anders gebruik te maken van gebaren dat de rand van het scherm te betrekken gaat worden hemel schreiend. Dit betekent dat u een van de nieuwere gestroomlijnde panelen, niet de oudere stijl aanraking displays met de dikke randen.

hier zijn een paar suggesties

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Acer FT0, geprijsd vanaf $ 199 voor de 19,5-inch model en $ 249 voor de 21,5-inch model, Dell P2314T 23-inch, geprijsd op $ 349; Acer T272HL 37-inch, geprijsd op $ 499

System Monitoring beleid; Going oude school met tape backup; Leiders delen software-defined networking voordelen, hindernissen, begunstigd leveranciers; elaptopcomputer.com’s Afschrijvingen Calculator

Als u niet wilt dat uw bestaande scherm weg te gooien, dan houdt het en gebruik het als een tweede scherm (als je de ruimte, die uw productiviteit aanzienlijk als je eenmaal wennen aan het feit dat een impuls zal geven).

Een ander tintje optie is om een ​​pen tablet toe te voegen. Dit geeft u een snelle en gemakkelijke manier om contact tegen een lage prijs en zonder veel poespas toe te voegen.

Ik beveel het nemen van een blik op de Wacom bereik van tabletten, in het bijzonder de Intuos Pro-lijn, die komen in kleine, middelgrote en grote. Niet alleen kan deze worden gebruikt met een pen, maar ze hebben ook een aanraakgevoelig oppervlak, zodat u de stylus kunt dumpen en gebruik maken van de beste stylus in de wereld – je vinger!

Prijzen variëren van $ 230 tot $ 500, afhankelijk van de grootte.

High-performance OWC opslagapparatuur voor Macs; Maak van je iPhone of Android-smartphone in een satelliettelefoon, Tips van de frontlinie: Switching besturingssystemen is bijna nooit het antwoord op de problemen, AMD: Windows 10 te lanceren “aan het einde van juli; High -performance, enorme capaciteit opslagapparaten

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Een van de makkelijkste manieren om te raken in te schakelen van een systeem is om een ​​touch-enabled muis aansluiten. Tuurlijk, het is niet zo goed als het toevoegen van een scherm of een tablet, maar het ontsluit veel extra functionaliteit.

Ik hou vooral van de Microsoft Wedge Touch Mouse of de Sculpt Touch Mouse. Als alternatief kunt u een stuurprogramma van derden gebruiken om het opzetten van een Apple Magic Trackpad op uw systeem.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent