‘Complete’ cloud-infrastructuur suite VMware onthult

SINGAPORE – Virtualisatie VMware reus onthulde woensdag zijn “volledige” infrastructuur suite cloud gebouwd op het nieuwe vSphere 5 besturingssysteem (OS) als het blijft om te bouwen haar roadmap IT-as-a-service, zei kaderleden van het bedrijf.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Steven Gross, product manager bij VMware Asia-Pacific, zei dat de suite van producten die werden ingevoerd om drie klanten “pijnpunten” te pakken en dus bieden organisaties de mogelijkheid om bedrijfskritische applicaties met vertrouwen in te zetten; flexibiliteit om te reageren op zakelijke behoeften op tijd, en vertrouwen in de computersystemen cloud zij inzetten. De executive was in de stadstaat aan de wereldwijde lancering van de nieuwste vSphere OS, evenals andere producten, zoals vShield 5 aan te kondigen, vCenter Site Recovery Manager 5 en vCloud Director 1.5.

Uitwerken, zei hij vSphere 5 zal virtuele machines (VM’s) die tot vier keer krachtiger zijn dan voorheen mogelijk met maximaal 1 terabyte aan geheugen en 32 virtuele CPU’s te ondersteunen. Deze VM’s, op zijn beurt, in staat zal zijn om meer dan 1.000.000 IOPS (input / output operations per seconde), die “ver overtreffen” aan de eisen van zelfs de meest resource-intensieve applicaties te verwerken. Met andere woorden, zal men VM nu in staat zijn om twee miljoen transacties per dag uit te voeren, de executive genoteerd.

Daarnaast zullen bedrijven in staat zijn om de inzet van een gevirtualiseerde server te automatiseren met alle nodige configuraties en policy management parameters in 10 minuten. Daarentegen duurt tenminste 30 minuten om de software een fysieke server vanaf een CD, configureren en leef, zei Gross.

Aanbrengen van de productaankondigingen in context, Geoff Kelly, hoofd communicatie voor VMware Asia-Pacific en Japan, merkte op dat deze cloud-infrastructuur gebaseerde producten hefboomeffect van haar expertise op het gebied van virtualisatie. De uitvoerende macht, die ook ook aanwezig op de briefing, zei dat deze producten vertegenwoordigen een ander stukje van de puzzel als het bedrijf realiseert de toekomstige IT-as-a-service voor het eerst vorig jaar onthuld.

VMware zei in augustus 2010 dat de IT-as-a-service zou het optimaliseren van IT-diensten geleverd en geconsumeerd door haar zakelijke klanten evenals het bieden van kostenbesparingen, behendigheid en een snellere respons van het bedrijfsleven in een snel veranderende markt landschap. IT-as-a-service zou van invloed zijn drie lagen van de cloud compute ecosysteem: infrastructuur, applicatie-ontwikkeling en end-user computing lagen, aldus het bedrijf op dat moment.

Klanten oog snelle implementatie voordelen; Een klant die aanwezig zijn op de woensdag briefing was gewezen op een snellere inzet van VM’s en provisioning van IT-middelen om haar stakeholders als de belangrijkste reden voor het inschrijven bij VMware.

Tan Hoon Chiang, CIO van Singapore’s National Institute of Education (NIE), zei dat het vroeger een week nemen om bepaling van de fysieke servers ingezet in het onderzoek datacenter. Bovendien, de inrichting bereikt een server bezettingsgraad van slechts ongeveer 20 procent.

Door de implementatie van technologie├źn van VMware te virtualiseren zijn datacenter, hoewel, Tan gemeld dat de levering van IT-middelen aan onderzoekers was “sneller” en kan zelfs worden geautomatiseerd.

Het onderzoek tijd voor een project is meestal een tot twee jaar en elke vertraging voor de levering van IT-middelen kan het succes van het onderzoek in gevaar brengen, “legde hij uit.” Dit is de reden waarom het hebben van een self-service portal voor onderzoekers aan te melden voor hun benodigde middelen via vCloud Director helpt bij het oplossen van deze uitdaging en er is geen noodzaak voor mijn IT-personeel om rond wanneer ze bepaling ook niet.

Volgens VMware, zal de vCloud Director 1.5 met Linked Clone mogelijkheid te verminderen provisioning tijd om zo kort 5 seconden en ook de opslagkosten te verminderen met maar liefst 60 procent. Gebruikers kunnen ook de pool van IT-resources beheren via een “single ruit” management interface, het toegevoegd.

Gross benadrukte dat geen enkele andere aanbieder biedt een dergelijk compleet cloud-infrastructuur suite. Volgens hem concurrent virtualisatie producten, in het bijzonder hypervisors zijn niet zo geoptimaliseerd en lichtgewicht als ESX. Hun hypervisors, zei hij, hebben de neiging om te worden gekoppeld aan “general purpose” besturingssystemen zoals Microsoft Windows Server 2008, en deze hebben “veel regels code” met niet relevant zijn voor virtualisatie.

Windows Server, bijvoorbeeld, heeft Internet Explorer (IE) is opgenomen in het en wanneer Microsoft een IE patch bedrijven zou hebben om de update, die “heeft geen enkele zin” run, Gross gewezen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro