Amerikaanse Huis van Afgevaardigden plannen voor een nieuw datacenter

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft een request for proposal (RFP) voor datacenterruimte en operaties uitgegeven, op zoek naar een co-locatie faciliteit die nergens zal worden gevestigd in de buurt van Washington, DC en dat kan meerdere agentschappen ondersteuning voor zowel dag tot dag operaties en als een ramp recovery en business continuity website.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Meer dan ooit, datacenters draaien de hele wereld, maar velen van hen hebben een 21e-eeuwse reboot. datacenters van vandaag hebben efficiënter, overbodig, en flexibeler dan ooit. We onderzoeken wanneer en hoe je het best je eigen datacenter versus wanneer uit te besteden naar de cloud of een service provider, en wanneer een hybride aanpak.

Het datacenter moet in staat zijn om niet alleen de behoeften van het Huis van Afgevaardigden, maar ook andere instanties die de wetgevende tak van de regering te steunen, met inbegrip van de Government Printing Office, Government Accountability Office, US Capitol Police, de architect van de Amerikaanse overheid te voldoen , de Congressional Budget Office, en de Library of Congress. Het datacenter moet in staat zijn een veilige kooi voor elk afzonderlijk agentschap op als nodig basis.

Net als veel andere datacenter RFP’s, het is op zoek naar de service-level agreements een 100% uptime en beschikbaarheid, met gedifferentieerde sancties indien ofwel beneden vijf negens. Er zijn een paar interessante stukken aan de RFP, echter, waarvan sommige zijn specifiek voor de zorgen van de overheid. Dit omvat een vereiste voor hete gangpaden, die waarschijnlijk zou zijn voor elke individuele kooi, in tegenstelling tot andere vorm van koeling. Andere criteria zijn die je zou verwachten te zien, waarin de ruimte, energie en veiligheidseisen voor de faciliteit als geheel alsook de individuele kooien.

De colocationfaciliteit moet ook in staat zijn om aanzienlijke dedicated buitenkant ruimte te bieden, met een vereiste voor de installatie van meerdere satelliet-antennes (5 meter schotel) en beschermende koepels alsook ruimte om de plaatsing van de lange termijn medewerkers te ondersteunen als gevolg van ramp recovery acties of evenementen via door de overheid verstrekte on-premise office trailers (800 vierkante voet trailer), potentialy één per bureau, tegelijk.

Ook interessant zijn de geografische eisen, met de verwachte specificaties voor de lokale politie, brandweer, en toegang tot de snelweg, maar ook een expliciete eis dat de faciliteit 300-350 mijl (punt naar punt) van Capitol Hill, binnen 100 mijl van de dichtstbijzijnde militaire faciliteit, en meer dan 100 mijl van de kustlijn. Dit zal uitsluiten, bijvoorbeeld, veel van de nieuwste grootschalige colocatie faciliteiten zijn in New Jersey en Pennsylvania Eastern geopend.

Voor volledige details, de 32 pagina’s tellende document is hier beschikbaar (PDF)

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren